NotíciesPartit

Primera Executiva de l’any

1 comentari

Aquest dimecres, en format telemàtic per complir amb les mesures sanitàries i socials fixades contra la propagació de la Covid-19, vam celebrar la primera reunió de l’Executiva d’aquest 2022. Una reunió que va servir per tornar-nos a trobar després d’unes setmanes de festes nadalenques i per posar-nos al dia de l’actualitat del partit, de la legislativa i executiva, i de la del país en general.

Entre els punts de l’ordre del dia tractats, vam acordar reprendre les reunions de treball monotemàtiques a les diferents comissions (creades per fer seguiment a l’H23),  que compten amb la participació activa dels membres de l’Executiva i que estan obertes a tota la militància. Aquestes permeten debatre i aportar solucions a problemàtiques que afecten la totalitat d’Andorra com poden ser, per exemple, la mobilitat o l’habitatge.

A més, durant la reunió vam començar a parlar de les properes jornades Martí Salvans, que són també excel·lents espais de debat i de reflexió, però que darrerament no s’han pogut celebrar a causa de la pandèmia. Un grup de treball començarà a definir dates (en principi se celebraran a la primavera o principis d’estiu), així com possibles temàtiques a tractar i el format.

Finalment, pel que fa a l’activitat de partit també es va acordar continuar donant impuls als comitès parroquials i aportar-los visibilitat de partit.

Un altre punt de l’ordre del dia de l’Executiva va ser el repàs de les lleis més cabdals que han de veure la llum els propers mesos. La llei del pressupost per al 2022, que es debatrà abans que acabi el gener, n’és una, així com la llei d’igualtat efectiva entre homes i dones o el Codi de Família. Lleis essencials impulsades per Demòcrates, per seguir fent avançar el país.

La gestió de la pandèmia i l’evolució d’aquesta va ser un altre dels temes destacats tractats.

La propera reunió de l’Executiva se celebrarà a principis del mes de febrer.

Etiquetes: Notícies, Partit

Articles relacionats

Votem en contra un pressupost que retarda grans prioritats i s’excedeix en les contractacions fixes
Aprovada la llei que millora l’eficiència de CTRASA i l’alinea amb els objectius de país d’economia circular