Grup Parlamentari DemòcrataNotícies

El grup parlamentari Demòcrata aposta per seguir augmentant el salari mínim

2 comentaris

El grup parlamentari Demòcrata aposta per seguir augmentant el salari mínim…

Carles Enseñat celebra les paraules de la Síndica en el tradicional discurs de Meritxell, en què ha demanat esforços en matèria d’habitatge i sostenibilitat.

El discurs de la Síndica General, Roser Suñé, a Casa de la Vall, ha donat el tret de sortida a la jornada de Meritxell. Suñé ha demanat a les forces polítiques esforços sobretot en tres àmbits, on els problemes dins de la societat s’han “manifestat amb més intensitat”: habitatge, salari mínim i sostenibilitat. El president del grup parlamentari Demòcrata, Carles Enseñat, ha celebrat les paraules de la Síndica i ha compartit que aquests són els “tres eixos” a treballar en l’inici del nou curs polític.

Pel que fa al salari mínim, Enseñat ha manifestat que s’ha de situar “entorn dels 1.200 euros” els propers anys i que ha d’anar acompanyat d’una pujada global de la resta de salaris de la població del país.

En aquest sentit, ha explicat que la voluntat és repetir, cara el 2020, la mesura impulsada per l’anterior legislatura d’apujar tots els sous que no superin aquest salari mínim.

En relació a la problemàtica de l’habitatge, ha emplaçat la Taula de l’Habitatge, ens governamental però on hi participen representants públics i privats del sector, a començar a aplicar “mesures concretes”.

Finalment, Enseñat ha celebrat que ja s’estiguin treballant els pactes d’Estat (per l’acord d’associació amb la Unió Europea, les pensions i la sanitat), entre les diferents forces polítiques perquè són reptes que, si es treballen conjuntament, permetran obtenir millors resultats.

Etiquetes: Grup Parlamentari Demòcrata, Notícies

Articles relacionats

Bon dia de Meritxell!
Reunió amb ‘Fridays For Future’ per avançar en la declaració d’estat d’emergència climàtica